TJÄNSTER

ROBUST IoT MED LoRaWAN™


LoRaWAN™ med DNX
LoRaWAN™ som OEM
Kundanpassad LoRaWAN™

DNX LoRaWAN™


DNX Digital Nordix är en IoT-operatör för LoRaWAN™ som tillhandahåller robust IoT-uppkoppling i form av abonnemangstjänster. DNX fokus är att säkerställa ett robust och anpassningsbart IoT-mobilnät. DNX arbetar nära oberoende partners för att säkerställa att kunderna får flexibilitet, valmöjlighet och den bästa tekniska lösningen. DNX riktar sig till företag och organisationer och är inte en allmänt tillgänglig elektronisk kommunikationstjänst.


Våra DNX tjänster är baserad på tre delar; Device Management, Data Management och Network Management. Som samarbetspartner hanterar vi egna och kunders smalbandsnät över hela världen. Till skillnad från GSM-nät/LAN-nät så är LoRaWAN™ utvecklat direkt för IoT-lösningar med små datamängder, lång räckvidd (stads-/regionnät), 2-vägskommunikation, extrem batterilivslängd (10-15 år) och mycket låga installations/driftskostnader.


DNX Digital Nordix är både en Microsoft IoT-partner och en IBM Watson IoT-partner där våra LoRaWAN™ tjänster enkelt integreras med Microsoft Azure via t.ex. Service Bus, Event Hub och IoT Hub eller IBM Watson IoT-plattform samt kundspecifika gränssnitt. Detta gör det enkelt för Microsoft Partners och IBM partners att snabbt komma igång och addera sina professionella tjänster som visualisering, analys och optimering.


Läs mer om LoRa Alliance™, om våra partners eller kontakta oss för mer info.

Copyright © Digital Nordix 2018

TELEFON

Tel: +46 8 446 83 001


E-POST

contact@digitalnordix.com