Om DNX


DNX Digital Nordix är en IoT-operatör för LoRaWAN™ som tillhandahåller robust IoT-uppkoppling i form av abonnemangstjänster. DNX fokus är att säkerställa ett robust och agilt IoT-mobilnät baserat på LoRaWAN™ standard. Till skillnad från andra IoT-leverantörer så arbetar DNX nära oberoende partners för att säkerställa att kunderna får den bästa möjliga helhetslösningen.


DNX Digital Nordix har ett partnernätverk av IT-experter för kundspecifik visualisering, affärsanalys och verksamhetsoptimering samt ett stort antal hårdvaruspecialister för sensorer, givare och aktivatorer. I nätverket ingår även ett antal verksamhetskonsultbolag med specialisering på digitaliseringsprojekt och förändringsarbeten.


DNX Digital Nordix är ett svenskt bolag med säte i Stockholm och teknikutveckling/drift i Luleå. Vi hanterar egna och kunders LoRa-nät över hela världen. DNX är både en Microsoft IoT-partner och en IBM Watson IoT-partner där våra LoRaWAN™ tjänster enkelt integreras med Microsoft Azure via t.ex. Service Bus, Event Hub och IoT Hub eller IBM Watson IoT-plattform samt kundspecifika gränssnitt.


DNX vision


DNX Digital Nordix skall vara den bästa IoT-operatören för LoRaWAN™, för robust IoT-uppkoppling för våra partners och kunder.